Informasjonskapsler

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Informasjonskapsler (Cookies) på Gamvik kommunes nettsider

Gamvik kommune bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på www.gamvik.kommune.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, som for eksempel www.gamvik.kommune.no. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din datamaskin og www.gamvik.kommune.no hver gang du ser på en nettside. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere. I forhold til den norske Ekom-loven er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Informasjonskapsler som benyttes av Gamvik kommune

ASP.NET_Sessionld:

Informasjonskapselen brukes for at publiseringsløsningen vår skal fungere. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

ARRAffinity:

Håndterer lastbalansering. Ingen personlig informasjon. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

EPiServer innlogging

Informasjonskapselen gir tilgang til EPiServer om man er innlogget (gjelder kun ansatte i Gamvik kommune som har tilgang til EPiServer)


Publisert: 08.10.2018 08.31
Sist endret: 08.10.2018 08.42